Çiçekli Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Saatler: 08:00- 14:25
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİSİ
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK-4006

Telefon - 0541 794 9919

WEB - https://silopicicekliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çardaklı Köyü/ Çiçekli Mezrası Silopi / Şırnak

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Adres - Çardaklı Köyü/ Çiçekli Mezrası Silopi / Şırnak

Ulaşım Öğretmen ulaşımı servis ile sağlanmakta olup bunun dışında özel araç veya ticari taksi aracılığıyla okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Silopi ilçe merkezine 15km, Şırnak il merkezine 96 km mesafededir.